Wij gaan (weer) verhuizen!

Artikel 5 van 35
Overzicht

Toen ik begon als ondernemer, was het nooit de bedoeling om er een serieus bedrijf van te maken. Ik was voor een groot deel afgekeurd en ik had een enorme drijfveer om te bewijzen dat ik echt nog wel 'iets' beter kon doen dan voor de tv te hangen. Ook al was het alleen al om sociaal bezig te blijven. 

Een aantal mensen maakten gekscherende 'grappen' en deden lacherig maar daar heb ik vanaf het allereerste begin maling aan gehad. 

Het eerste jaar stond ik zo af en toe in de keuken en bereidde de high teas voor die besteld werden. Pas een jaar later begonnen de thee proeverijen. 

Ieder jaar kwamen er weer nieuwe theeën bij en groeide Suez Thee. Ondanks alle fysieke tegenslag die er op mijn pad kwam bleef ik met kleine stapjes ondernemen. Op de vraag van klanten wanneer er nou eens een Suez Thee winkel zou komen, reageerde ik altijd resoluut met nee die komt er niet. Dat is nooit een optie geweest, mede vanwege mijn fysieke gezondheid. Maar stel nou dat er iets gaat komen dan wil ik graag een showroom. Zo droomde ik er een beetje op los.....

Afgelopen jaar was duidelijk, dat Suez Thee ook ons nieuwe huis ontgroeide en dat het, zelfs met een externe opslag, niet meer vanuit huis te doen was. Te groot om vanuit huis te blijven werken maar nog te klein om een mooie ruimte te huren/kopen. Ondanks dat de drijfveer er nog steeds is, heb ik afgelopen jaar 2 keer bijna de handdoek in de ring gegooid: want dan moest ik er maar mee stoppen.... Ik was volledig mijn thuis kwijt.

En nu is het dan zover. Ik kan het wel van de daken schreeuwen. We hebben een perfecte ruimte aangeboden gekregen. 

Suez Thee gaat per 1 februari verhuizen naar de Flevostraat 56 te Purmerend. Wij gaan ons vestigen in de toren van een mooi kantoorpand in de Flevostraat 56. Er is ruimte voor een magazijn/inpakkamer, een huiselijke theekamer en kantoor. En die showroom? Ik ben zeer trots om te verkondigen dat die er ook gaat komen!

Ons heerlijke huis wordt weer mijn thuis!

Eind januari zal er meer informatie bekend worden gemaakt.

 

UIteraard blijft er de mogelijkheid om in Oosthuizen nog wel bestellingen op te halen, echter worden alle orders straks in Purmerend verwerkt en zal er hier geen opslag meer zijn, dus hou rekening met een besteltijd van min. 2 dagen. 

 

10 januari 2022

 

© 2016 - 2024 Suez Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel