De pistache koffie sensatie die je moet proberen!

Artikel 1 van 35

Heb jij ook al gehoord van de nieuwste hype in de culinaire wereld? Ja, het is groen, het is romig en het is waanzinnig lekker: pistache! Als je dacht dat pistachenoten alleen goed zijn om mee te snacken uit je hand, dan heb je het mis. Pistache is namelijk het nieuwe goud en wij hebben dé ultieme manier gevonden om hiervan te genieten: Pistache koffie!

Naast dat ik een grote liefhebber van thee ben, kan ik ook enorm genieten van een goede kop koffie. 

Stel je voor, je favoriete kopje koffie met een heerlijke, fluweelzachte twist van pistache. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een feestje voor je smaakpapillen. Hieronder deel ik ons supersimpele, maar oh-zo-lekkere recept voor de perfecte pistache koffie. En geloof me, dit wil je echt proberen!

 

Ingrediënten:

  • 1 kopje sterke koffie of espresso
  • 2 eetlepels Velvetì pistache crème
  • 200 ml melk (of plantaardige melk naar keuze)
  • slagroom (optioneel)
  • gehakte pistachenoten (optioneel)

Instructies:

  1. Verwarm de melk: Verwarm de melk in een pan op middelhoog vuur totdat het warm is, maar niet kookt. Je kunt de melk ook opschuimen als je een melkschuimer hebt.
  2. Los de pistache crème op: Voeg de Velvetì pistache crème toe aan je kopje koffie of espresso 
  3. Giet de melk erbij: Voeg de warme melk langzaam toe aan de koffie met pistache crème
  4. Garneer: Top de koffie af met een toefje slagroom en een beetje Velvetti en bestrooi met gehakte pistachenoten voor een extra smaakvolle en decoratieve touch.
  5. Serveer: Geniet van je heerlijke pistache koffie als een quilty pleasure!

Waarom ik voor Velvetti kies? De Velvettì pistachecrème is gemaakt van 60% hoogwaardige Siciliaanse pistachenoten en 100% natuurlijke ingrediënten, wat zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit en smaakervaring. Bovendien is het een bekroond product met een fluweelzachte consistentie, perfect voor zowel zoete als hartige gerechten.

De Velvetti pistachecreme, bestel je hier.

© 2016 - 2024 Suez Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel